KAMINI NA PELETE

SAMOSTOJNI KAMINI NA PELETE

Peči na pelete predstavljajo učinkovit in okolju prijazen način ogrevanja, še posebej, če govorimo o toplozračnem ogrevanju. Ta vrsta ogrevanja deluje s stalnim dovajanjem pelet iz posebne posode, imenovane zalogovnik, v notranjost kurišča, kjer se peleti zažgejo, ustvarjajo ogenj ter oddajajo toploto v prostor.

Ena od ključnih prednosti peči na pelete je njihova vloga kot dekorativni element v bivalnem prostoru. Poleg funkcionalnosti zagotavljajo tudi estetsko dovršen ambient, ki prispeva k prijetnemu vzdušju v vašem domu. Z različnimi modeli in oblikami lahko izberete tisto, ki se najbolj ujema z vašim stilom in prostorsko zasnovo.

Peči na pelete so opremljene s pametnimi funkcijami, ki omogočajo samostojno organizacijo delovanja za dosego in vzdrževanje želene temperature v prostoru. Funkcija »stanje mirovanja«, na primer, predstavlja inteligentno varčevanje s peleti, kar pripomore k ekonomični porabi goriva in zmanjšanju stroškov ogrevanja.

Posebno privlačna možnost pri pečeh na pelete je programabilnost delovanja. S tem lahko nastavite želeno uro vklopa in izklopa, kar vam omogoča popoln nadzor nad ogrevalnim sistemom, prilagojenim vašim življenjskim navadam.

V koraku s sodobnimi trendi nudimo tudi možnost daljinskega krmiljenja preko wi-fi ali GSM povezave. Ta funkcionalnost je izjemno priljubljena med lastniki počitniških hiš, saj omogoča daljinski nadzor nad ogrevanjem, ne glede na vašo trenutno lokacijo.

Peči na pelete tako združujejo estetski videz, učinkovitost ogrevanja, in napredne funkcionalnosti, kar jih postavlja v ospredje kot privlačno izbiro za sodobne bivalne prostore. Z njimi boste dosegli optimalno udobje in hkrati prispevali k trajnostnemu in energetsko učinkovitemu ogrevanju vašega doma.VGRADNI KAMINI NA PELETE

Vgradnji kamini na pelete z zrakom je primeren za nove kamine, za velike prostore.
Vse čar tradicionalnega kamina, vendar z vsemi udobje peletov.
Ognjeni kamin na pelete za ogrevanje vaše sobe z okusom.
2 motorja za distribucijo zraka do 6 metrov.
Dvojna litina iz litega železa, ki omogoča optimizacijo porabe in daje visoke toplotne donose.
Na voljo levi ali desni vogal, trojno steklo v obliku U , 16:9 format stekla.