KAMINI NA DRVA

Kaminski vložek, kot srce kamina, ni le funkcionalen, ampak tudi estetski element, ki obogati vaš dom in ustvari prijetno okolje za bivanje. Njihova ekološka in ekonomska narava jih postavlja med najbolj zaželene oblike ogrevanja v današnjem času. Ko postanejo del vašega gospodinjstva, prinašajo toplino in lepoto za več let.

V naši bogati ponudbi vam nudimo možnost izbire med sodobnimi, trpežnimi kaminskimi vložki, ki združujejo zmagovalno tehnologijo in elegantno obliko. Varnost je vedno na prvem mestu, zato skoraj vsi naši kaminski vložki vključujejo nastavek za zunanji dovod zraka. Ta funkcija omogoča, da vložek dobi celotno količino kisika, ki je potrebna za pravilno gorenje.

Zunanji zrak je ključen tudi zaradi močnih kuhinjskih nap, ki zrak črpajo iz prostora, kar ustvarja podtlak. Odlična zatesnitev vrat dodatno prispeva k kvalitetnemu zgorevanju in visokemu izkoristku kaminskega vložka. Pri izbiri lahko izbirate med kaminskimi vložki, ki delujejo po naravni konvekciji, ter tistimi z vgrajenimi ventilatorji, ki omogočajo ogrevanje tudi sosednjih prostorov.

Naši kaminski vložki so prilagojeni za vgradnjo v različne oblike objektov, vključno s klasičnimi, nizkoenergijskimi in pasivnimi hišami. To omogoča prilagajanje naših izdelkov vašim specifičnim potrebam in okolju, v katerem so nameščeni. Pri izbiri kaminskega vložka pri nas dobite funkcionalnost, estetiko ter učinkovitost ogrevanja, kar bo obogatilo vaše bivalno okolje.

SAMOSTOJNI KAMINI NA DRVAVGRADNI KAMINI NA DRVA